Lid van NBAV

NBAV staat voor Nederlandse Branchevereniging Aangepaste Vakanties. Op vakantie gaan met een beperking vraagt om een goede voorbereiding. Met het lidmaatschap van NBAV geven we onze gasten met een beperking de zekerheid dat alles goed geregeld is. Als lid van de NBAV voldoen we aan verschillende kwaliteitscriteria die worden bewaakt door een onafhankelijke Keurmeester van het KMVK. De kwaliteitseisen omvatten ondermeer heldere en betrouwbare informatie, duidelijke boekingsvoorwaarden en praktische aanpassingen wat betreft rolstoeltoegankelijkheid van de vakantiehuizen. Elke 3 jaar wordt de naleving van de kwaliteitscriteria gecontroleerd.

Naast accommodaties zijn er ook veel reisorganisaties lid van de NBAV. Zij bieden aangepaste vakanties in allerlei vormen. Arrangementen voor mensen alleen, samen met een partner, maar ook voor een complete groep. 

Op onze gezamenlijke website http://www.deblauwegids.nl/ staan verschillende reizen, bestemmingen en accommodaties in binnen- en buitenland voor iedere doelgroep: zorgvakanties, rolstoelvakanties, vakantie met verstandelijke beperking, en vakantie met mantelzorg.

De leden van de NBAV willen ervoor zorgen dat onze gasten met en zonder beperking zorgeloos vakantie kunnen vieren zonder voor verrassingen te komen staan. 

Meer informatie over de NBAV vind je op http://www.nbav.nl/